https://www.kinderopvangphilippo.nl/informatie/oudercommissie
   

  Oudercommissie

  Op deze pagina kunt u kort kennismaken met onze oudercommissie. Deze bestaat momenteel uit drie leden. Zij overleggen onderling en met het managementteam over actuele zaken die spelen binnen Philippo. Ongeveer vier keer per jaar komt de oudercommissie samen om te vergaderen.

  De oudercommissie van Philippo bestaat uit de volgende ouders:

  • Thijs (voorzitter)
  • Valerie
  • Ilse

  Meer informatie vindt u op het mededelingenbord van de oudercommissie.

  U kunt de oudercommissie van Philippo bereiken via e-mailadres oudercommissie@kinderopvangphilippo.nl

  Even voorstellen

  Thijs

  Ik ben Thijs Hulshof, 34 jaar en vader van Loeki (3 jaar, Groene Clowntjes) en Valentijn (1 jaar, Oranje Clowntjes). Sinds december ben ik onderdeel van de oudercommissie van Philippo en hierin zal ik het voorzitterschap overnemen van Renée. Ik heb er erg veel zin om dit op te gaan pakken samen met de huidige leden van de oudercommissie, maar nieuwe aanwinsten zijn altijd welkom! Dus mocht je zin hebben om onderdeel uit te maken van de oudercommissie en zo mee te denken over leuke dingen die georganiseerd kunnen worden bij Philippo, dan horen we graag van je!

  Valerie

  Mijn naam is Valerie. Ik ben getrouwd met Sirwan en de moeder van Ilay en Lila-Jane. Zij zitten allebei nog op de dagopvang, en zitten per 1 maart op de Groene en Gele Clowntjes.

  Ik ben tot een aantal jaar geleden werkzaam geweest bij Philippo, maar werk inmiddels vanuit huis in mijn eigen onderneming. Ik ben sinds ongeveer anderhalf jaar lid van de oudercommissie, en vind het leuk om wat meer betrokken te zijn bij de opvang.